Multimiliardara mostenitoare Paris Hilton insista ca e mai inteligenta decat cred oamenii, numai ca nu-i place sa faca parada de coeficientul sau de istetime. Blonda crede ca imaginea ei de fata de petrecere e total inexacta, atat timp cat s-a mandrit dintotdeauna cu rezultatele scolare.
"Intotdeauna am obtinut note bune la scoala. Adevarul e ca sunt mai desteapta decat cred oamenii, numai ca nu-mi place s-o arat. Poate pentru ca sunt blonda, si lumea ma ia numai ca fiind o papusica draguta". De asemenea, Paris doreste sa mai spulbere o prejudecata, aceea ca ar fi o persoana antipatica din cauza ca e bogata. "Nu e vina mea ca m-am nascut norocoasa. Ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta si ajut foarte multe persoane, fac o multime de lucruri bune. Sunt constienta ca sunt norocoasa, si lumea n-ar trebui sa ma urasca pentru asta, ci doar daca as fi o persoana rea, meschina. Dar sunt foarte draguta si foarte simpatica cu ceilalti".

Inteligenta Paris are insa de luptat cu o multime de dovezi care demonstreaza contrariul, cum ar fi lamentabilul esec in muzica, dar in perseverarea in acest domeniu, sau debutul sau in lumea filmului, prezentat de catre mostenitoare drept o capodopera a celei de a saptea arte, dar care este, de fapt, un banal horror hollywoodian. E adevarat la imaginea ei de "neinteligenta" a contribuit semnificativ si difuzarea filmului porno realizat de catre fostul ei prieten.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.