Britney Spears a decis sa faca publica o parte din viata ei privata. Film documentar, intitulat "Haotic", a carui prima parte a fost deja difuzata marti seara in SUA, dezvaluie cum a inceput legatura dintre solista si actualul ei sot, Kevin Federline, cat de singura se simtea inainte de a-l cunoaste si cat de grea este munca dintr-un turneu. Printre imaginile ce vor fi difuzate intr-un miniserial ce va dura pana pe 14 iunie, multe dintre ele filmate chiar de Britney, se numara cele de la sedinte de machiaj, de fitness si din concerte.

CREZI IN CASATORIE?

Coafeza, machiorul, asistenta, garda de corp si soferul si chiar Kevin - unul dintre dansdatorii ei la vreme aceea - au fost intrebati pe rand de Britney daca ei cred in casatorie sau nu, mentionand ca ea nu. Cu toate acestea, cei doi s-au casatorit in luna septembrie anul trecut, iar Britney asteapta un copil.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.