Dupa despartirea furtunoasa de Cristina Rus, Andreea Banica continua cu "Blondy", dar intr-o noua formula, alaturi de doua dansatoare, tot blonde si ele. Si asta pentru ca muzica ramane viata ei, chiar daca, mai nou, prezinta, vineri seara, la Antena 1, emisiunea "Folclorul contraataca" impreuna cu Ionut Dolanescu. Desi gurile rele au speculat o relatie intre cei doi prezentatori, Andreea este impreuna cu impresarul ei, Lucian Mitrea, de 11 ani!

- Cum te simti in noua formula "Blondy"?

- Ma simt foarte bine. Fetele n-au avut probleme de acomodare. Dupa ce m-am despartit de Cristina, mi-am dorit o alta colega, insa producatorii au decis o formula noua, cu doua dansatoare blonde. Ma saturasem de certuri, de aceea am vrut sa cant singura si sa raman alaturi de producatorii mei, care-mi sunt ca o familie.

- Cu Cristina in ce relatii ai ramas?

- Nu vreau sa vorbesc despre fosta colega. Asa am decis cu producatorii.

- Cu ce te-a atras televiziunea?

- Televiziunea este o noua pasiune de-a mea. Insa muzica ramane viata mea. Eu cant de la patru ani si vreau sa mai raman pe scena ceva timp de acum incolo. Propunerea pentru emisiunea de la Antena 1 a venit din partea producatoarei Monica Mihai care ma tot chema in emisiunile sale. La un moment dat m-a intrebat daca nu vreau sa fiu prezentatoare. Am inghitit in sec, pentru ca nu mai facusem asa ceva pana atunci. I-am zis ca vin sa fac o emisiune de incercare si, daca nu ma descurc, plec. A iesit bine de la inceput si, incetul cu incetul, chiar imi place.

- O sa continui cu o noua emisiune si in viitorul sezon?

- Inca nu stiu cand se termina "Folclorul contraataca". Mai avem inca filmari. Probabil o sa incheiem emisiunea prin iunie. Am ceva oferte pentru o noua emisiune la toamna, tot la Antena 1, dar vom vedea.

- Vacanta cand iti iei?

- Mai intai voi avea un turneu cu trupa pe litoral, care va dura toata vara. Insa la toamna, inainte de inceperea noului proiect la televiziune, am sa-mi iau o vacanta scurta. As vrea sa plec undeva pe o insula cu multi palmieri, asa ca in "Laguna albastra".

- Ai de gand sa-ti schimbi masina?

- Nu inca. Conduc un Rav4 , l-am primit de la un dealer Toyota. Peste o luna si jumatate, vom discuta si despre o noua masina.

- Am inteles ca urmezi un tratament de infrumusetare. Sa ne asteptam la ceva schimbari de look?

- Nu, e doar un tratament de intretinere pe care-l urmez acum, inainte de venirea verii. Pe mine nu ma atrag schimbarile radicale in ce priveste look-ul, fac doar schimbari mici.

- Nu te-ar tenta un rol intr-un film sau intr-o telenovela autohtona?

- Am avut oferte din ambele parti. Chiar am refuzat o oferta pentru o telenovela romaneasca venita de la o televiziune concurenta. Cred ca fac destule la aceasta ora, plus ca mai sunt si alte fete dornice de asa ceva, n-o sa ma lacomesc sa iau eu tot.

- Toata lumea stie ca ai o relatie cu impresarul tau, Lucian, in ciuda speculatiilor care s-au facut pe seama ta si a lui Ionut, colegul de prezentare. Cand te mariti?

- Nu ma marit inca. E adevarat ca am o relatie foarte lunga cu Lucian - de 11 ani suntem impreuna. Un paparazzi m-a urmarit zilele trecute cand m-am dus sa-mi fac haine pentru emisiune, crezand ca-mi fac rochie de mireasa. N-am vreme acum de maritis. Trebuie sa ma maturizez si poate peste cativa ani vorbim si de nunta. Cat despre speculatiile ca as avea o relatie cu Ionut, tebuie sa existe si asa ceva in show-bizz. Ionut e un simplu coleg de prezentare, suntem buni prieteni si se intelege chiar foarte bine cu Lucian care nu e gelos deloc.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.