Alexandra Dinu vine iar in Romania. Fosta nevasta a fotbalistului Adi Mutu va ateriza pe aeroportul Otopeni luni, 23 mai. De data aceasta, singura, fara Adrian, Alexandra vine special pentru lansarea filmului "Second Hand", realizat in Trustul Mediapro. Fosta nevasta a Briliantului nu-si lasa niciodata obligatiile din Italia, dar acum a fost puternic motivata sa fie prezenta la avanpremiera filmului "Second Hand", regizat de Dan Pita. Ea are rolul principal in pelicula in care joaca alaturi de Mihai Calin si Razvan Vasilescu. Tema filmului seamana in anumite privinte cu dragostea complicata dintre ea si Adrian. Dar totul pana la un punct. Pentru a putea fi prezenta la eveniment, Alexandra a trebuit sa intrerupa filmarile la un alt lungmetraj la care lucreaza in Italia.

Din aceasta cauza blondina vedeta va sta foarte putin timp in tara. Nici de asta data se pare ca bunicii nu reprezinta o prioritate pentru Alexandra. Firea pragmatica a frumoasei actrite iese si acum la iveala.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.