Duminica, meciul Lazio-Roma. Microbistii din Romania l-au urmarit la un post de televiziune autohton, dornici sa-l vada pe Cristi Chivu in actiune. Cu aceeasi atentie a fost urmarit fotbalistul si din tribunele stadionului de mai multi romani care au tinut sa-l urmareasca "pe viu". Printre ei, "surprize, surprize" se afla si Andreea Raicu!

Corespondentul ziarului "Libertatea", prezent la meci, a descoperit-o pe Andreea urmarindu-l pe Cristi chiar din tribunele stadionului si comentand cu o prietena. Coincidenta a facut ca exact in acea duminica, logodnica lui Cristi Chivu, sa nu poata lua parte la meciul atat de important pentru iubitul sau, creatoarea de moda aflandu-se alaturi de familia ei, care trece prin niste momente foarte grele, dupa decesul fratelui Mariei Marinescu. in Bucuresti, aceasta calatorie a Andreei Raicu a dat nastere unei serii de speculatii.

Cunoscuta fiind pasiunea cu care Andreea si-a trait idila cu Cristi, lumea mondena autohtona a inceput sa se intrebe daca nu cumva vedetei, recent despartite de Tudor Vasile, i s-a facut un dor nebun de... Roma, mai ales ca stia ca in aceasta perioada Cristi e singur acolo. Contactata marti de "Gazeta Sporturilor", Maria nu a dorit sa comenteze prezenta Andreei Raicu la meciul iubitului sau. in presa au aparut si informatiile conform carora Chivu s-ar fi confesat unor prieteni, mai in gluma, mai in serios, ca accidentarea de duminica ar putea avea o legatura cu prezenta Andreei, care i-ar cam fi purtat ghinion pe plan profesional, in perioada in care erau impreuna. Nici un ziarist nu a reusit sa-l contacteze pe Chivu pentru a-i lua o declaratie. insa, surprinzator pentru lumea mondena autohtona, cea care a avut ceva de obiectat si de comentat in presa a fost chiar... Andreea Raicu.

Profund deranjata de speculatiile care se fac prin targul dambovitean, vedeta s-a declarat convinsa ca "cineva are probleme legat de faptul ca sunt eu aici (n.r. - la Roma). Am fost in atatea calatorii si nu m-a intrebat nimeni ce caut acolo. Acum ca am venit la Roma mi-a sunat telefonul non-stop. Am facut rezervarea pentru bilete acum trei saptamani, puteti sa-l intrebati pe agentul meu de turism. Mi-am dorit o minivacanta in care sa-mi revad o buna prietena si sa fac cateva cumparaturi. Nu inteleg de ce atata tevatura. Este clar ca toate astea au pornit de la cineva care s-a impacientat degeaba. Nu am venit aici pentru Cristian Chivu, e un subiect inchis pentru mine. Acum am viata mea si sunt foarte multumita. Nu inteleg insa de ce trebuie sa dau socoteala pentru ceea ce fac, unde ma duc. E treaba mea. Eu am viata mea, cine vrea sa faca pe victima in cazul asta nu are decat sa o faca.

Eu nu vreau sa deranjez pe nimeni si daca o fac neintentionat imi pare rau. Dar se stie ca-mi plac calatoriile si nu am sa renunt la a vizita Roma pentru ca deranjez pe stiu eu cine. Daca Maria Marinescu si Cristi Chivu isi cumpara Roma si stadionul Olimpico, nu mai vin". Reactia vehementa a Andreei surprinde pe toata lumea, in conditiile in care nici Chivu, nici Maria nu au facut nici un comentariu pe seama sosirii ei la Roma. Mai mult, surse neoficiale sustin ca cei doi indragostiti s-au aratat surprinsi de faptul ca Andreea Raicu discuta despre o problema care pentru ei nu exista.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.