Michael Jackson a vandut ferma Neverland companiei Sycamore Vallerz Ranch, deoarece avea prea multe datorii catre stat, potrivit registrelor primariei Santa Barbara, a anuntat NewsIn

Dupa o cariera plina de excese si decizii neinspirate, Michael Jackson a ajuns in situatia de a pierde trei proprietati importante: ferma "Neverland" din Santa Barbara, vila familiei Jackson din California si Casa "The Henderson" din Las Vegas.

Cu datorii de peste 24 de milioane de dolari, "regele muzicii pop" este pe punctul de a ramane si fara jumatate din catalogul Beatles, pe care l-a castigat la licitatie, in 1985, contra sumei de 47,5 milioane de dolari. Colectia de drepturi muzicale a starului american este evaluata acum la un miliard de dolari si cuprinde, pe langa discografia Beatles, piese ale lui Bob Dylan, Neil Diamond si Elvis Presley.

Sony Entertainment detine cealalta jumatate a catalogului si a purtat nenumarate negocieri cu Jackson, pentru a ajunge la o intelegere in caz ca acesta falimenteaza. Daca Jackson va ajunge in acesta situatie, partea sa de catalog va fi scoasa la licitatie, iar Sony se va lupta cu alte companii pentru castigarea colectiei. Toate astea - la 25 de ani de la lansarea celebrului "Thriller", cel mai bine vandut album din toate timpurile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.