Viata solistului Red Hot Chili Peppers, Anthony Keidis, prezentata in cartea autobiografica "Scar Tissue", va inspira un serial produs de HBO, scrie cotidianul britanic The Guardian, potrivit NewsIn.

Serialul va prezenta aspecte mai putin cunoscute din tineretea lui Keidis, cand acesta locuia in Los Angeles impreuna cu tatal sau, un traficant de droguri care alimenta vedetele rock de pe Sunset Strip. Desi cartea autobiografica este o relatare a unei perioade tulburi din viata artistului, dominata de abuzul de droguri, serialul va urmari, in cheia unei comedii amare, scena rock a anilor '70.

"Tata m-a initiat in arta, intr-un stil de viata incitant, dedicat culturii. Dar parte din ea a fost impovarata de problemele adultului, pe care n-am fost in stare sa le diger. A fost o perioada plina a vietii mele, dar care m-a pus la incercare. Am fost aruncat in mentalitatea unui adult incepand cu varsta de 11 ani", isi aminteste Anthony Keidis.

Trupa Red Hot Chili Peppers a fost fondata in 1983 si a lansat mai multe albume de succes, intre care "Blood Sugar Sex Magik" (1991), "Californication" (1999) si "By The Way" (2002). In prezent, trupa este intr-o perioada de pauza dupa ce dublul album "Stadium Arcadium", aparut in 2006, n-a avut parte de reactii favorabile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.