Maria Marinescu si Alex au pus capat relatiei lor in urma cu cateva zile, mai exact vinerea trecuta. Desi cu numai o seara inainte au fost vazuti impreuna intr-un club, a doua zi si-au reanalizat viata in doi si au ajuns la concluzia ca sunt doua firi complet diferite.

Povestea de amor inceputa la finele lui iulie, in atmosfera luxurianta a Saint-Tropez-ului, a luat sfarsit, dupa aproape patru luni, pe plaiurile dambovitene. Maria Marinescu si Alex au decis sa puna punct relatiei lor in urma cu cateva zile si sa-si vada fiecare de viata lui. Discutia a avut loc vineri si, desi amandoi au luat-o cat se poate de in serios ajungand la concluzia ca nu se potrivesc, iar relatia lor nu are niciun viitor, apropiati ai fostului cuplu sustin ca exista totusi sanse minime de impacare. De altfel, Maria si Alex nu se afla la prima cearta.

Nu mai departe de acum doua saptamani, cei doi au demonstrat ca experimenteaza o iubire cu nabadai. Dupa ce Maria l-a amenintat ca-l paraseste, iar Alex i-a spus sa o faca, pentru a dovedi ca nu poate fi santajat sentimental, au trecut 48 de ore si au revenit unul in bratele celuilalt.

De data asta insa, lucrurile stau altfel. In timp ce Maria nu se fereste sa recunoasca faptul ca este singura si sa se comporte ca atare, Alex refuza sa faca orice fel de referire la acest episod.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.