Povestea de amor inceputa la finele lui iulie, in atmosfera luxurianta a Saint-Tropez-ului, a luat sfarsit, dupa aproape patru luni, pe plaiurile dambovitene. Maria Marinescu si Alex au decis sa puna punct relatiei lor in urma cu cateva zile si sa-si vada fiecare de viata lui. Discutia a avut loc vineri si, desi amandoi au luat-o cat se poate de in serios ajungand la concluzia ca nu se potrivesc, iar relatia lor nu are niciun viitor, apropiati ai fostului cuplu sustin ca exista totusi sanse minime de impacare. De altfel, Maria si Alex nu se afla la prima cearta.

Nu mai departe de acum doua saptamani, cei doi au demonstrat ca experimenteaza o iubire cu nabadai. Dupa ce Maria l-a amenintat ca-l paraseste, iar Alex i-a spus sa o faca, pentru a dovedi ca nu poate fi santajat sentimental, au trecut 48 de ore si au revenit unul in bratele celuilalt.

De data asta insa, lucrurile stau altfel. In timp ce Maria nu se fereste sa recunoasca faptul ca este singura si sa se comporte ca atare, Alex refuza sa faca orice fel de referire la acest episod.