Postul de televiziune Kanal D a anuntat, potrivit NewsIn, ca nu negociaza, in prezent, nicio colaborare cu Teo Trandafir sau cu echipa ei de productie, dupa ce, luni, vedeta de televiziune a spus ca, din 2009, nu va mai lucra la Prima TV.

"Kanal D nu se afla in negocieri cu Teo si nici nu are in plan realizarea unor proiecte care sa o implice", au precizat reprezentantii postului de televiziune.

Intr-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro, Teo Trandafir a afirmat, luni, ca echipa care realiza emisiunea "Teo Live" avea contract cu Prima TV pana la sfarsitul anului, insa respectiva intelegere nu i-a fost prelungita. "Eu aveam doua posibilitati. Asa mi s-a spus, nu neaparat cu aceste cuvinte: ramai si prezinti o alta emisiune sau iti vezi de drum. Am ales sa imi vad de drum", a declarat Teo, in interviu.

In acelasi interviu, Teo Trandafir a spus ca intentioneaza sa renunte la televiziune. "Consider ca acum nu se mai poate face televiziune asa cum inteleg eu ca ar trebui sa se faca. (...) Acum chiar nu stiu ce o sa fac. Tragem din rasputeri sa ramanem impreuna. Habar nu am exact, dar putem sa ne ocumpam de multe: firma de productie, de evenimente, de PR, marketing, orice", a afirmat vedeta de televiziune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.