Vedeta de la National TV a renuntat sa isi mai mareasca buzele cu injectii cu acid hialuronic, dupa ce i s-a facut rau pe scaunul medicului. In timp ce chirurgul ii facea injectia, blondei i-a scazut foarte tare tensiunea si a fost la un pas sa-si piarda cunostinta.
Andreea Spataru este una dintre vedetele care nu au ascuns niciodata faptul ca sunt de acord cu chirurgia estetica si ca mai si apeleaza la ea uneori, fiind fan declarat al imbunatatirilor de acest fel. Iata insa ca entuziasmul blondei a scazut dramatic in privinta acestui tip de interventii, dupa ce a simtit pe pielea ei efectele adverse ale acestora. Ea a renuntat sa-si mai mareasca buzele, dupa ce era sa isi piarda cunostinta pe scaunul chirurgului. "Am simtit ca mi se facuse foarte cald, ametisem si simteam ca lesin. Imi scazuse brusc tensiunea", ne-a povestit Andreea emotiile prin care a trecut la cea de-a doua injectare cu acid hialuronic, care a avut loc in urma cu cateva luni.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.