"Ricky Martin" le-a tinut companie, o noapte intreaga, Monicai si prietenelor ei
NEDESPARTITE. Moni si Diana, una dintre prietenele ei alaturi de care bate cluburile weekend de weekend
Indiferent de scandalurile pe care le starneste si fara sa tina cont de faptul ca-l supara periculos de mult pe Iri, Moni Columbeanu nu renunta la iesirile sale nocturne de la sfarsitul saptamanii. De data asta, ea a adus o noutate in gasca. Vineri seara, doamna Columbeanu s-a distrat din nou alaturi de Diana, dar si cu "Ricky Martin", soferul de care este, mai nou, nedespartita.

Weekendul acesta Monica Columbeanu s-a distrat, din nou, fara sotul ei, Irinel. Sotia miliardarului a aparut in clubul Fratelli "la bratul " noului si frumuselului ei sofer, "Ricky Martin". Chiar daca nu s-a mai dat in stamba cu Diana, prietena ei, cu care a fost surprinsa sarutandu-se in urma cu cateva zile, Monica a devenit fidela soferului ei alaturi de care a dansat aproape toata noaptea. "Ricky Martin", asa cum l-a poreclit Cancan, este nelipsit de langa sefa lui, el fiind si pe post de bodyguard sau partener de distractii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.