Pentru fanele infocate ale lui Carrie si prietenele ei, Kim Cattrall (aka Samantha Jones) a venit cu o veste mare: Carrie, Miranda, Charlotte si Samantha se reunesc din nou pe marile ecrane, scrie Us Magazine.

Intr-un interviu acordat lui Melanie Brown, fosta componenta Spice Girls, Kim a confirmat ca filmul “Sex in the City” va avea parte de o continuare.

Planurile unei continuari a filmului circula de ceva vreme, dar pana acum nimeni nu confirmase nimic. In septembrie, Sarah Jessica Parker declara ca daca producatorii se vor hotara sa continue filmul ea nu are nimic impotriva si va accepta si aceasta noua provocare.

“Povestea face totul. Daca nu putem spune o poveste care sa merite audienta atunci nu o vom face. Deci, povestea face totul. Suntem norocosi ca publicul ne iubeste de foarte multa vreme”, declara Jessica.

Si Cynthia Nixon este incantata de aceasta noua provocare si a declarat ca are cateva idei bune pentru personajul ei, Miranda Hobbes. "As vrea sa o vad pe Miranda impreuna cu Carrie, Charlotte si Samantha plecand impreuna intr-o calatorie nebuna".

Cat despre Samantha Jones, nimic nu se va schimba, tot singura si pusa pe distractie. Pentru ea doar “cerul este limita”.

In viata reala Cantrall se identifica cel mai mult cu Carrie dar se regaseste si in Samatha sau Miranda dar niciodata Charlotte. "Niciodata nu am fost ca Charlotte. Pot sa am o dimineata asemanatoare cu a lui Carrie, pot sa am o dupa-amiaza ca a Mirandei si mereu sper ca voi avea parte de o seara ca a Samanthei", a declarat actrita pentru People.

Avand in vedere ca serialul a avut un mega succes iar filmul a inregistrat incasari de 153 milioane de dolari, se asteapta ca nici aceasta continuare sa nu dezamageasca fanii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.