Avanpremiera filmului "Quantum of solace" a coincis cu deschiderea primului cinematograf digital din Romania, The Light. Pentru a putea proiecta filmul, organizatorii au avut nevoie de parole speciale, pentru protectia anti-piraterie, de la InterComFilm Distribution. Potrivit regulilor impuse de firma distribuitoare a filmului, proiectia trebuia sa inceapa inainte de ora 21.00 si sa se termine inainte de ora 23.00. Intrucat filmul a inceput de-abia la 21.45, parola a expirat,,asa cum era prevazut, la ora 23.00, astfel ca spectatorii nu au putut urmari sfarsitul.

Organizatorii au promis, initial, ca vor obtine noi parole de la firma distribuitoare si au rugat cele cateva sute de spectatori sa astepte 15 minute. Majoritatea publicului nu a mai avut rabdare si a plecat.
La avanpremiera ratata a noului James Bond au fost prezenti, intre altii, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Robin Barnett, alaturi de sotie si de cativa membri ai corpului diplomatic, Tania Budi, Dana Savuica impreuna cu sotul sau, Mugur Vrabete, basistul formatiei Holograf, si Radu Florescu, manager general Saatchi&Saatchi.