A inceput cu muzica. Mai nou insa face furori cu Divertis in rolul basarabencei Natasa si joaca la Teatrul Nottara alaturi de actori de prima mana. Dupa cateva relatii mai mult sau mai putin reusite, blondina Jojo pare sa-si fi gasit fericirea in bratele lui Alex, fratele Monicai Anghel, cei doi urmand sa sarbatoreasca luna aceasta un an de cand sunt impreuna.

- Cum te simti in rolul de basarabeanca? Te prinde?

- Ma simt foarte bine. Cred ca rolul asta imi vine bine mai ales ca si eu am ceva legaturi de rudenie prin Moldova. Mai precis, bunica mea e moldoveanca, dar nu de peste Prut, ci de aici, de la noi.

-Ai luat lectii de dictie?

- Nu. Am lucrat putin pentru rolul asta cu Catalin Mireuta de la Divertis. Mai bine zis, am prins din zbor de la el graiul specific basarabenilor si eu cred ca mi-a iesit destul de bine.

- In ultima vreme ai cam renuntat la muzica. De ce?

- E adevarat ca proiectele muzicale au cam stagnat, si asta pentru ca am avut foarte multe filmari pentru Divertis care mi-au ocupat mai tot timpul. Plus ca am jucat si in niste piese de teatru, deci actoria a luat locul muzicii in ultima vreme. Mai mult, acum, ca tocmai am terminat filmarile pentru Divertis (emisiunea va mai dura pana pe 4 iunie, apoi intra in vacanta), ne pregatim de un turneu de amploare prin tara. Vom sustine spectacole in cele mai importante orase ale tarii, dar care nu vor fi televizate.

- Am auzit ca vei juca si intr-un film...

- Da, este vorba de filmul "Un caz disparut", unde voi avea un rol. Filmarile vor demara in luna iunie. Este un thriller regizat de Dan Padureanu, care este si producator al emisiunii Divertis de la Antena 1. Din toata echipa de la Divertis, numai eu si Monica Anghel am fost alese sa jucam in acest film. Initial, regizorul optase pentru o alta distributie, insa s-a razgandit pe parcurs si ne-a cooptat pe noi. In film vor mai juca si alti actori tineri, insa distributia nu e inca definitivata. Stiu doar ca rolul tatalui meu va fi jucat de actorul Ion Haiduc, cel care imi este partener de scena si la Nottara.

- Vei continua colaborarea cu Teatrul Nottara si in noua stagiune?

- Voi aparea intr-adevar intr-o noua piesa ce va fi pusa in scena in stagiunea urmatoare la Nottara - "Cafeneaua domnului ministru". Evident ca am de gand sa pastrez aceasta colaborare, ca si pe celelalte de pana acum. De altfel, la ora aceasta, eu traiesc numai din colaborari, nu am carte de munca pe nicaieri. Asta se intampla in general artistilor de la noi: suntem nomazi.

- Printre atatea proiecte mai e loc si de vacanta?

- Eu sper din tot sufletul sa fie! Categoric o sa-mi iau si o vacanta, cred ca undeva prin luna august, cand am de gand sa ma sui in masina si sa fac un tur prin Ardeal.

- Ai de gand sa conduci tu?

- Nu stiu, n-o sa plec totusi singura. O sa mai conduc si eu, dar nu foarte mult. Am un Matiz pe care vreau sa-l plimb putin. De altfel, am si reusit sa-l accidentez de cateva ori pana acum, dar nu foarte tare.

- Ce sanse sunt ca "surioara" Monica Anghel sa-ti devina... cumnata?

- Nu stiu inca daca va fi cumnata mea cu adevarat. Vom vedea. Inainte sa am o relatie cu Alex noi eram considerate "surori" datorita serialului. Si este adevarat ca ne intelegem foarte bine.

- Dar relatia cu Alex merge la fel de bine?

- Merge bine. Suntem impreuna de un an. Ne pregatim sa sarbatorim momentul pe 24 mai insa, din pacate, il vom sarbatori separat, pentru ca fiecare are treaba in alta parte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.