Reprezentantii Romaniei la Eurovision, Luminita si trupa Sistem, vor avea astazi doua repetitii generale, dintre care una cu public, pentru semifinala concursului Eurovision, ce se va desfasura maine, la Kiev. Ei vor reintra in ritmul alert al evenimentului, dupa ce in primele doua zile ale saptamanii programul a fost mai lejer. Luminita a raspuns, luni, intrebarilor venite din Israel, in timpul unei sesiuni de chat.

Apoi, intreaga delegatie a participat la deschiderea oficiala a Eurovision Song Contest 2005, o petrecere care a avut loc in aer liber, in gradina Palatului Mariinskiy din capitala Ucrainei. Desi isi propusese sa faca o pauza de voce, Luminita a dat mai multe interviuri in timpul carora a si cantat. Marti, artistii au fost invitati la Ambasada Romaniei la Kiev. Luminita si baietii de la Sistem intra de miercuri in focurile concursului, miza fiind calificarea Romaniei in finala din 21 mai. Ei spera ca la semifinala din 19 mai sa starneasca aceleasi reactii ca cele de la recitalul de 30 minute sustinut duminica seara in fata delegatiilor si a presei acreditate la concurs. Acest recital a reprezentat o premiera in istoria participarilor Romaniei la Eurovision si, potrivit Televiziunii Romane, citate de Mediafax, audienta a luat foc cand Luminita si Sistem au cantat piesa din concurs, "Let Me Try", in timp ce pe un ecran imens de pe scena a fost proiectat videoclipul melodiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.