Dupa mai bine de sase ani, fostii iubiti, Britney si Justin, vor urca in seara aceasta pe scena alaturi de Madonna, in cadrul concertului pe care il va sustine la Los Angeles, pe Dodger Stadium, scrie Us Magazine.

Cei doi au mai colaborat individual cu diva pop dar de data aceasta, Madonna vrea sa-i aibe pe amandoi alaturi de ea in concertul care face parte din turneul mondial, “Sticky & Sweet Tour”.

“Vor canta toti trei, impreuna, pe scena. Nu stiu daca am mai vazut vreodata asa ceva”, a declarat Ryan Seacrest la KIIS-FM miercuri seara.

Justin si Britney au fost impreuna timp de patru ani, despartindu-se in 2002 pentru ca Justin a acuzat-o pe domnisoara Spears ca l-a inselat (de aceea a lansat Timberlake singel-ul “Cry Me a River”)

“Nu am mai vorbit cu ea (Britney) de ani de zile si este ciudat, pentru ca am fost impreuna mult timp. Nu am nimic cu ea, decat dragoste” se confesa Justin, anul trecut, lui Oprah Winfrey.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.