Internationalul roman Adrian Mutu isi va deschide un magazin vestimentar intr-un centru comercial din orasul sau natal Pitesti, unde va fi comercializata propria sa linie de imbracaminte, intitulata "Ten Life"

Adrian Mutu isi va deschide magazinul intr-un centru comercial din Pitesti inaugurat de putin timp si care apatine unui bun prieten al fotbalistului, Traian Tamaga, informeaza NewsIn. In magazinul "Briliantului" va fi comercializata noua linie vestimentara creata de fotbalist exclusiv pentru Romania.

Adrian Mutu mai detine magazine vestimentare in alte cinci locatii, si anume Paris, Monaco, Montecarlo, Cannes si Londra.

Atacantul echipei Fiorentina mai detine in Italia si o afacere care presupune comercializarea unei sticle de vin care ii poarta numarul "10", iar bautura poate fi cumparata de doritori in mai multe variante: rosu, alb si roze.

De asemena, Mutu mai are in plan sa lanseze pe piata un alt vin, "L'inchino" (n.r. Plecaciunea - numele vine de la gestul pe care jucatorul il face catre tribune dupa ce marcheaza un gol).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.