"Sunt cea mai potenta femeie din Romania", ne-a declarat Andreea Marin, dupa ce marti a fost cuplata de presa cu directorul general al firmei care detine cele doua mall-uri din Bucuresti, turcul Ali Ergun Ergen, dar si cu un fost iubit, Razvan.
"Este firesc si m-am obisnuit deja cu ideea ca de fiecare data cand ma aflu in preajma unui barbat care reprezinta o potentiala pereche pentru mine sa se faca speculatii. Conform ziarelor sunt, vorba prietenilor mei de la biroul din Spania, cea mai potenta femeie din Romania. Ma face sa zambesc aceasta situatie si pe de alta parte ma bucura faptul ca persoanele alese pentru aceste speculatii sunt oameni frumosi, inteligenti, cu potential. Asta vorbeste despre perceptia publicului care ma vede asa cum sunt: o femeie puternica", a pus punctul pe "i" diva care s-a procopsit zilele acestea o raceala.

EXISTA UN BARBAT

Pentru ca presupusele partide ale Andreei au fost scoase la lumina imediat dupa ce vedeta a oferit un interviu revistei Tango, in care vorbea despre existenta unui barbat in viata ei, am intrebat-o pe Zana daca articolul cu pricina ar fi provocat vanatoarea mediatica a misteriosului iubit. "Nu pot sa ghicesc ce gandesc alte persoane", a venit raspunsul Andreei, care ne-a confirmat insa un lucru ce va tine presa pe jar pana cand ghicitoarea va fi dezlegata: "Da. Este un barbat in viata mea in acest moment."

GHICI, GHICITOAREA MEA

Probabil ca ceva timp de acum incolo Andreea Marin "se va mai iubi" prin presa cu cativa domni, pana se va trage lozul castigator. Oricum, Andreea mizeaza in continuare pe discretie in locul sinceritatii care i-a lasat amintiri nu tocmai placute. Iar discretia salta simtitor capitalul de imagine, dupa cum ne amintim cu totii din vremea cand Andreea era nelipsita de la bratul lui Ion Tiriac, in calitate de simpla amica.

DE UNDE A PORNIT

Andreea si turcul Ali au fost vazuti de mai multe ori luand masa in diverse restaurante de lux, iar in urma cu trei saptamani au fost impreuna in club Bamboo, cu un grup de prieteni, se precizeaza in cotidianul Libertatea. Andreea Marin a oferit si de aceasta data o explicatie la fel de nevinovata ca cea avansata in perioada Ion Tiriac: "Am o relatie de amicitie cu domnul Ali Ergun Ergen". La rand a urmat revista Vip in care se vorbeste despre un "fost" de-al Andreei, de prin 2003, un anume Razvan in varsta de 26 de ani. Conform publicatiei, Razvan ar suspina in fata prietenilor dupa frumoasa moderatoare, pe care ar vrea-o inapoi. Ce spune Andreea? Nu este cazul, dar: "Ce e rau in a te simti iubita? Care-i problema?"

MIHAELA, BAGATA-N CORZI

Presupusa idila a Andreei Marin cu Ali Ergun Ergen a fost dezbatuta dis-de-dimineata si la Radio Gherrilla de Liviu Mihaiu si Dobrovolschi in cadrul unei discutii cu Mihaela Radulescu, aflata la Festivalul de Film de la Cannes. Pusi pe sotii, "gherrillistii" au tachinat-o pe doamna Schwartzenberg, chiar daca aceasta se afla in camera de hotel impreuna cu sotul Elan. Astfel, Mihaela a aflat din gura colegilor binevoitori ca rivala Andreea Marin s-ar iubi cu un turc. Amuzata, Mihaela a presupus generoasa ca s-ar putea ca vedeta postului public de televiziune sa fi incheiat vreun contract cu Ali, atunci cand a fost surprinsa in compania acestuia. Mai mult, moldoveanca si-a amintit ca intr-o revista (nr. red.: Tango) Andreea vorbea despre faptul ca ar fi indragostita, dar nu se preciza si de cine anume, asa cum au crezut multi ca se va intampla. "Lasa, Mihaela, ca e mai bine cu un israelian decat cu un turc", a venit imediat replica de consolare din partea lui Liviu Mihaiu.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.