Kylie Minogue are cancer la san. Vestea, anuntata de impresarul cantaretei, a cazut ca un trasnet pentru prietenii si admiratorii divei australiene. Kylie Minogue a fost nevoita sa-si anuleze concertele programate in Australia si Asia, pe care urma sa le sustina in curand. "imi pare rau ca mi-am dezamagit fanii, pentru ca eram nerabdatoare sa aduc publicului australian turneul "Showgirl". Cu toate acestea, din fericire, o sa ma descurc si o sa fiu din nou impreuna cu voi in curand", ar fi declarat Kylie.

Turneul Showgirl includea concerte luna viitoare in orasele Sydney, Melbourne, Brisbane, Adelaide si Perth. in aproape doua decenii de cariera, albumele vedetei de la Antipozi s-au vandut in milioane de exemplare. Potrivit unui comunicat, dat publicitatii de organizatorii turneelor, Kylie Minogue a fost la un control de rutina la Melbourne, iar medicii i-au descoperit un cancer mamar. Din fericire, boala este in faza incipenta si poate fi tratata. Vedeta, care va implini la sfarsitul lunii 37 de ani, planuia sa se casatoreasca in curand cu iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez. Nu se stie daca planurile de nunta au ramas valabile sau vor fi amanate. Lansata in 1987 la un concurs pentru tinere talente, Kylie Minogue a cunoscut succesul international un an mai tarziu, cu melodia, "I Should Be So Lucky", care a facut inconjurul lumii si a batut recordul de durata in fruntea topurilor muzicale din mai multe tari. Artista s-a relansat spectaculos la sfarsitul anilor 90, cand a afisat un look extrem de sexy.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.