Trupele rock Foo Fighters, Whitesnake, Ozzy Osbourne, Led Zepelin si AC/DC au fost premiate, luni seara, la ceremonia Classic Rock "'Roll of Honour" Awards, informeaza BBC .

Americanii de la Foo Fighters au primit premiul pentru cea mai buna trupa a anului, iar britanicii de la Whitesnake au plecat acasa cu premiul pentru cel mai bun album ("Good To Be Bad").

Led Zepelin
a fost premiantii categoriei "Cel mai bun eveniment al anului", pentru primul lor spectacol dupa 19 ani de pauza. Concertul a fost sustinut in decembrie 2007, la Londra, in onoarea regretatului sef al casei lor de discuri, Ahmet Ertegun.

AC/DC
a castigat premiul "DVD-ul anului", pentru "Plug Me In", in timp ce Metallica a castigat la categoria "Relansarea anului", pentru noile aparitii ale primelor trei albume.

Chitaristul trupei Kiss, Paul Stanley, a fost numit "showman-ul anului", iar australienii de la Airborne au castigat la categoria "Cea mai buna trupa noua".

Ozzy Osbourne, solistul vocal al trupei heavy metal Black Sabbath, a primit premiul special "Living Legend" ("Legenda vie") pentru cariera sa de peste patru decenii.

Ceremonia, care a avut loc in centrul Londrei, a celebrat si a 10-a aniversare a revistei Classic Rock.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.