Dupa ce Monica s-a sarutat, joi noaptea, cu o prietena intr-un club, miliardarul n-a mai lasat-o sa iasa singura in oras
Si-a dat intalnire cu un barbat la toaleta

Sambata noapte, sub ochii lui Columbeanu, fetelor le pierise cheful. Au baut sampanie mai mult din complezenta si, din cand in cand, mai schimbau cate o vorba. La un moment dat, Moni s-a ridicat de pe scaun si, inainte ca Irinel sa o intrebe unde se duce, s-a grabit sa-i faca semn ca merge pana la toaleta. A urmat-o si prietena ei, Diana. Si-au facut loc cu greu amandoua printre ceilalti clienti ai clubului, care dansau, iar la intrarea in toaleta s-au intersectat cu un barbat cunoscut lor. Devenita deodata joviala, doamna Columbeanu a inceput sa rada si sa comenteze ceva. Cei din apropierea lor n-au putut auzi decat "Bine, draga, ne vedem mai incolo aici (n.n. - la toaleta)". Dupa acest episod insa, Moni n-a mai "miscat in front", pentru ca Irinel a ramas cu ochii pe ea toata noaptea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.