Blonda Delia Matache si-a gasit un nou iubit. Cantareata a trecut acum cu o luna printr-un scandal de proportii dupa despartirea de fostul ei partener, dar se pare ca a gasit armonia de cuplu alaturi de Edi Iordanescu, fiul lui Anghel Iordanescu. Edi Iordanescu este fotbalist in Divizia B si a cunoscut-o pe Delia cu mai bine de un an in urma, pe vremea cand el avea o relatie cu Catalina Mihaescu, prezentatoare la televiziunea N24.

Zvonuri despre idila lui cu Delia au inceput sa apara in urma cu trei saptamani, cand masina Deliei a inceput sa fie vazuta in fata blocului in care locuieste Edi, semn ca blonda il viziteaza foarte des si chiar ca ramane peste noapte la el. Dupa trei saptamani de iubire secreta, Edi a recunoscut idila, renuntand sa mai nege evidenta. El spune ca sunt la inceputul relatiei si ca deocamdata sunt in faza de tatonari. "incercam sa ne cunoastem deocamdata. Iesim impreuna, dar vrem sa vedem cum ne intelegem. Suntem intr-un fel de inceput de relatie. Ne cunoastem de mult timp, dar a fost doar amicitie. Acum tatonam terenul", a declarat fotbalistul, care i-a pasat imediat telefonul blondei Delia, aflata langa el.

"Nu am nimic de comentat. Eu ma pregatesc pentru un concert la Chisinau si pentru filmarile unui nou videoclip. Vreau sa-mi lansez un nou album anul asta si deocamdata asta e singura mea preocupare", a declarat Delia. Despre Delia s-a scris in ultima vreme ca ar fi avut o relatie cu Alexandru Erbasu, apoi cu Razvan Fodor, dupa care s-ar fi reorientat catre Edi Iordanescu. Fotbalistul se pregateste in prezent sa plece la Atena, unde va suferi o interventie chirurgicala la glezna dreapta, dupa care va pleca sa-l viziteze pe tatal sau. Ramane de vazut daca el o va lua cu el si pe Delia, noua lui partenera.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.