Michael Jackson ar putea lua parte, anul viitor, la turneul formatiei Jackson 5, informeaza BBC, citandu-l pe Jermaine Jackson, unul dintre fratii celebrului cantaret de muzica pop.
Jermaine Jackson a mai adaugat ca turneul reprezinta o "chestiune de familie", iar deschiderea primului concert va fi facuta de Janet Jackson, mezina celei mai populare familii de cantareti din SUA. "Desigur, va fi Jackson 5 in formula originala, cu Michael, Randy si toti ceilalti, toata familia. Suntem in studio si planuim sa ne lansam anul viitor", a spus Jermaine.

Cu toate acestea, site-ul BBC adauga faptul ca zvonuri privind un posibil turneu al formatiei Jackson 5 au au mai fost vehiculate si in trecut, incepand cu anul 2003, fara ca acesta sa se realizeze.

Ultima aparitie a formatiei Jackson 5 a fost in 2001, cand Michael Jackson a implinit 30 de ani de activitate in muzica.

Formatia Jackson 5, avandu-i in componenta pe Tito, Marlon, Jackie, Jeramaine, Michael si Randy, a devenit celebra in anii '70, cu hit-uri precum "I Want You Back", "ABC" si "Shake Your Body".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.