Pentru a sarbatori 25 de ani de la confectionarea primei papusi, Cabbage Patch Kids a decis sa realizeze patru papusi cu adevarat unice, inspirate de cei mai importanti candidati la Casa Alba: Sarah Palin, Barack Obama, John McCain si Joe Biden, scrie The Telegraph.

Preturile papusilor, scoase la licitatie pe eBay, sunt cuprinse intre 600 si 3.500 de dolari, bani ce vor fi donati in scopuri caritabile.

Papusa Sarah Palin a atras cel mai mult atentia datorita costumului rosu, pantofilor cu toc si a ochelarilor. Palin a fost criticata, recent, din cauza ca a cheltuit foarte multi bani pe outfit-urile cu care se afiseaza in campania electorala.

Numai in luna septembrie doamna Palin a cheltuit pe haine si farduri nu mai putin de 84.500 de dolari din banii de campanie.

Restul papsuilor nu au nimic iesit din comun, fiind inspirate din viata reala a candidatilor.

"Aceste patru persoane ni s-au parut cele mai potrivite pentru a deveni niste papusi Cabbage Patch Kids cu adevarat unice", a declarat un reprezentant al companiei Jakks Pacific, cea care fabrica papusile.

"De-a lungul timpului am facut tot felul de papusi, de la Elvis si pana la Donald Trump sau Oprah", a mai declarat acesta.

Toate fondurile obtinute din vanzarea papusilor vor merge la US Marine Toys care ofera cadouri de Craciun copiilor saraci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.