VIP-urile pot dormi linistite. Are cine sa lucreze pentru ima-ginea lor. Patroni ai caselor de discuri, manageri, PR, toti se chinuiesc sa le "zugraveasca" pe vedete cat mai bine

La ce foloseste un manager la casa omului? Insoteste in turneu un sportiv sau o echipa, fiind responsabil de problemele financiare si organizatorice. Este acea persoana care are suficiente cunostinte si talentul necesar pentru a valorifica profitabil resursele umane, financiare si materiale ale unei societati comerciale. Asa stand treburile, va veti intreba la ce le foloseste cantaretilor sa aiba un manager? Teoretic, acesta ar trebui sa se ocupe de contractele solistilor. In show-biz insa, lucrurile stau cu totul altfel. Impresarii le spun cantaretilor cum sa se imbrace, cum sa se coafeze, ce stil sa adopte si, vorba unui slogan, "sa se reinventeze" de fiecare data cand intra intr-un con de umbra. Conform interviurilor la care raspunde PR-ul prin email, vedetele par geniale. Cand insa VIP-urile deschid gura la tv, e jale. Dar se poate si invers: PR-ul insusi sa le sifoneze imaginea.

POPS, PE MUTE.

Artistele de la Pops nu sunt lasate de "cerberii" de la casa de discuri MediaPro Music sa deschida gura. La ce porumbei scapa pe gura interpretele, mai ca-i intelegem pe bietii oameni. Diana este aceasta Cosmina Pasarin a Pops-ului: "Chiar daca eu sunt majora si sunt cea mai mare dintre fete, tot mi-a fost greu sa plec brusc de acasa". Daca ar fi plecat de-acasa incetisor, poate nu-i mai era atat de greu. "Am mers cu barca de cand aveam, daca nu ma insel, trei ani. Merg oricand: cand sunt trista, cand sunt suparata sau chiar in cea mai buna dispozitie". Mai degraba pare venita cu pluta... "Uneori ma descalt si intru putin cu picioarele in apa. Atunci devin un pic melancolica si ma gandesc la tot felul de chestii…", zice Diana. Ce chestie! Ii sugeram sa intre si incaltata, poate astfel n-o mai apuca melancolia! Nici Tina nu-i mai departe: "Am niste prieteni care se pricep foarte bine la saritul in plasa. Se intercaleaza, sar unul peste celalalt, fac tumbe. Mi s-a parut superlejer, dar cand a trebuit sa sar am descoperit ca e mai complicat". Intr-adevar, tare complicat este sa topai pe-o plasa! Aylin insa e cea mai sincera: "In timpul liber mergem la scoala".

MARUTA "TOLOMACUL"

Multa vreme, Laura Stoica n-a vrut sa discute cu presa decat prin intermediari. La ce i-o fi trebuit manager, numai ea stie, caci solista era de mult iesita din circulatia cantaretilor de top. N-avea nici albume nou-lansate, nici hituri cu care sa rupa gura targului, dar avea impresar! De regula, Catalin Maruta vorbeste singur. Adica fara ajutor din partea cuiva. Dar a fost o perioada in care a avut si el PR. Si PR-ul n-a avut nimic impotriva. Dar nici nu l-a ajutat in vreun fel. Nu i-a schimbat freza, nu i-a aranjat decorurile astfel incat sa nu se mai impiedice in direct si nici n-a impiedicat "dusmanii" sa-l porecleasca "Tolomacul DP2". Miki nu raspunde nici ea, decat prin intermediul impresarului (si iubitului), Razvan.

Protevistii PR n-o lasa pe Nicoleta Luciu sa vorbeasca, decat dupa ce-i "perie" interviurile. Nicoleta nu vorbeste mult (asta ar mai lipsi), dar are niste lacune mari cat decolteurile la capitolul gramatica. "Prajiturile e nemaipomenite", a zis "Lucioasa". Si-a ajuns direct in Top rusinica. Cristina Rus s-a plans ca atunci cand facea parte din Blondy nu era lasata sa vorbeasca si ea, fiindca impresarul lor era iubitul Andreei Banica. Ca un facut, acum, cand e libera de contract, n-o mai intreaba nimeni de sanatate. In timp ce Andreea Antonescu nu iese din cuvantul celor de la Roton, Andreea Balan si-a concediat fostul impresar in direct! Mare minune ca nu si-a concediat si tatal, dupa ce a avut si cu el oarece divergente. Si daca tot veni vorba de minune, pana si Adrian de Vito are PR! Pe domnul Gica. Care este si manager, si organizator, si sofer.

SARCINA DE LA MANAGER

Betty s-a scapat o data si a dat, intr-un ziar, o declaratie trasnet: "Managerul meu mi-a trasat sarcina sa ma ingras cel putin cu trei kilograme". Cu siguranta, Elisabeta s-ar ingrasa, si chiar mai mult, daca s-ar trezi c-o sarcina de la Radu Baron! Betty draga, ia seama la legea lui Murphy: "Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca"! Nu de alta, dar va trebui sa renunti la bunatate de cariera, chiar de la debut!

ACUZATA PE NEDREPT

Iulia Fratila a fost acuzata c-ar face parte din categoria "blondelor", dupa ce s-a dus vestea ca prezentatoarea "s-a insolat". Adica a facut insolatie. De fapt, stirea a fost trimisa de o "piarita", care ulterior a fost concediata. "Ar fi fost culmea sa nu stiu cum e cu insolatia tocmai eu, care am terminat un liceu sanitar. Mi-a parut rau ca fata respectiva a avut probleme, dar nici mie nu mi-a convenit sa rada lumea de mine din cauza greselii altcuiva", ne-a spus Iulia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.