Actorul se destainuie intr-un prim interviu de la tragica veste: diagnosticul de cancer pancreatic. „Trec printr-un camp de lupta iar chimioterapia este un calvar”, a declarat acesta pentru DailyMail

„Sunt acelasi om, nu m-am schimbat, de fapt...ce tot spun? cu siguranta m-am schimbat”, a dezvaluit protagonistul din „Dirty Dancing”, cu ocazia reintoarcerii pe platourile de filmare. Actorul se declara insa optimist si spune ca este inca capabil sa munceasca.

Astfel ca, in ciuda traumelor prin care trece, Patrcik, in varsta de 65 de ani, isi vede in continuare de viata si de cariera, in paralel urmand tratamentul. Sex-simbolul anilor 80’ lucreaza in prezent cate 12 ore pe zi, la noul sau film, drama „The Beast”.

Patrick a dezvaluit si faptul ca, prin munca, are de gand sa se relaxeze si sa evadeze din „cosmarul” reactiilor adverse, provocate de tratament.

Pe langa „terapia prin munca”, Swayze a recurs la consumul de suplimente nutritive, proteine si vitamine, benefice pentru masa musculara, dar si pentru a recupera din cele aproape 20 de kilograme pe care le-a pierdut de la inceperea tratamentului.

Uitandu-se in urma, actorul vorbeste si despre primele simpotme, pe care le-a avut in luna decembrie, anul trecut. La inceput, a crezut ca este vorba despre o indigestie minora, care insa persista. „Dintr-o data, am resimtit simptome reale si mi-am spus ca este timpul sa vad despre ce este vorba”, isi aminteste protagonistul din „Ghost”.

In prezent, doctorii sunt optimisti cu privire la traiectoria recuperarii actorului. Masa tumorala a fost complet extirpata in urma unei operatii, insa tratamentul este necesar pentru combaterea unor eventuale chisturi canceroase.

Cat despre Patrick, acesta este de parere ca recuperarea sa este o minune, in conditiile in care, la inceput, doctorii i-au dat doar cinci saptamani de viata. Actorul se mai confrunta cu zile in care lesina si cade la pat, dar simte ca se va vindeca, fapt bazat pe ajutorul divin.

In concluzie, el a declarat ca este determinat sa lupte pentru sanatate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.