"Pe ecran, spionii trebuie sa fie chipesi, pentru ca este vorba de fantezie. Daca toata lumea este imbracata la patru ace, atunci un spion adevarat va trebui sa poarte si el un costum elegant, astfel incat sa nu arate diferit de ceilalti", a mai spus Roger Moore, intr-un interviu pentru The Guardian.

Celebrul spion James Bond, creat in 1953 de Ian Fleming, a fost interpretat, in cele 22 de productii realizate pana acum, de Sean Connery, urmat de George Lazenby, David Niven, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan si Daniel Craig.

Roger Moore a fost protagonist in sapte productii ale seriei, in perioada 1973-1985, intre care "Live and Let Die","For Your Eyes Only" si "A View to Kill".

Daniel Craig a fost distribuit de doua ori in acest rol, in 2006 "Casino Royale" si anul acesta, in "Quantum of Solace", cel mai nou film din serie, care a avut un buget de 225 de milioane de dolari.

Lansarea "Quantum of Solace" are loc miercuri, potrivit Reuters, filmul urmand sa intre si in cinematografele din Romania pe 7 noiembrie.