Luni seara, Angelina Jolie a surprins pe toata lumea cu prezenta la Festivalul de Film de la Hollywood, unde a venit fara Brad Pitt pentru a-i inmana premiul "Regizorul Anului" marelui Clint Eastwood.
“Nimeni nu a stiut ca o sa vina” a declarat un invitat pentru UsMagazine.

Actrita, in varsta de 33 de ani, a intrat in sala de festivitate prin usa din spate si a stat doar cat i-a inmanat premiul lui Clint Eastwoo, regizorul filmului “Changeling”.

“Sunt cativa oameni care au devenit icoane in industria cinematografiei si mereu ne intrebam daca vreodata ii vom intalni si daca in realitate se ridica la asteptarile noastre….Iar Clint Eastwood este mai mult decat m-am asteptat vreodata”, a declarat Jolie cand a prezentat premiul.

"Clint este ceea ce un mare regizor ar trebui sa fie. Este un adevarat lider si eu clar, l-as urma oriunde”, a continuat actrita.

Nici Eastwood nu s-a lasat mai prejos cu vorbele de lauada si a declarat ca a fost un privilegiu pentru el sa lucreze cu o actrita asa de frumoasa si talentata precum Angelina Jolie.

"Changeling" este al 31-lea film regizat de Clint Eastwood, care in prezent lucreaza la alte doua productii: "The Human Factor", o incursiune in biografia lui Nelson Mandela, cu Matt Damon si Morgan Freeman in rolurile principale, si "Gran Torino", al carui scenariu urmareste povestea unui veteran al razboiului din Coreea.

Filmul va fi lansat, vineri, in Statele Unite, urmand ca productia sa intre si in cinematografele din Romania pe 16 ianuarie 2009, relateaza NewsIn



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.