'Teo Live' a fost aleasa de catre manageri ca fiind cea mai potrivita emisiune pentru a fi sacrificata din motive de buget
In plina criza mondiala, din punct de vedere financiar, directorii de la Pro Sibensat.1 au decis ca este mult mai rentabil sa renunte la emisiuni care consuma mult si care, considera ei, nu aduc foarte multa publicitate.

Culmea este ca "Teo Live" , conform jurnalistului Petrisor Obae, care a facut o analiza pe www.paginidemedia.ro, ar avea 10.200 de euro media pe emisiune, clasandu-se pe locul 6 in topul emisiunilor care aduc cel mai mare profit din publicitate. Surse din interior ne-au reconfirmat plecarea vedetei de la Prima TV, dar acest lucru se va intampla luna viitoare, cand emisiunea sa va fi scoasa de pe post. Se pare ca si producatoarea Andreea Godeanu are partea sa de vina. Ea a avut numeroase sedinte cu consultantii straini care i-au sugerat sa schimbe formatul emisiunii.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.