Regizorul Oliver Stone intentioneaza sa faca un film despre fostul premier britanic Margaret Thatcher, numita si "Doamna de Fier", transmite site-ul Ananova.
Stone spune ca vrea sa faca acest film pentru ca este un mare admirator al lui lui Thatcher, acum in virsta de 79 de ani.


"Oliver a fost intotdeauna fascinat de baroneasa Thatcher. Ea a fost una dintre cele mai puternice personalitati politice si viata ei a fost la fel de colorata ca aceea a oricarui alt superstar", a spus o sursa din echipa care va realiza filmul.
Oliver Stone a semnat deja mari productii despre viata liderilor americani Richard Nixon si John F Kennedy si un film de televiziune despre Ronald Reagan. Stone a dezvaluit ca se gindeste sa ofere rolul principal in filmul despre Margaret Thatcher actritei Meryl Streep.
"Margaret Thatcher este o femeie uimitoare si merita sa se faca un film despre ea. Ma gindesc ca rolul ei ar putea fi interpretat de Meryl Streep", a spus Stone, al carui film despre Alexandru cel Mare nu a avut succesul de casa asteptat.