Desi cunoscuta pentru silueta atletica, actuala partenera a cantaretului Justin Timberlake a recunoscut intr-un interviu pentru Marie Claire ca este foarte ingrijorata de faptul ca varsta incepe sa-si spuna cuvantul

Pe coperta celebrei publicatii, actrita arata de milioane si pare fericita. In declaratiile din interior ea isi dezvaluie insa cele mai mari temeri.

„Pur si simplu simt ca imbatranesc, resimt acest lucru in tot corpul, am dureri de genunchi cand alerg si de spate, cand ma trezesc dimineata”, a declarat Jessica, in varsta de 26 de ani.

„Este infricosator si ciudat in acelasi timp sa ma uit la o fotografie de-a bunicii mele cand era tanara, si sa ma uit la ea acum”, a continuat actrita cu privire la acest subiect.

Cu toate acestea, ea sustine ca nu ar recurge la operatii plastice: „Imi este frica de cicatrici, mai ales in zona fetei. Prefer sa am riduri decat urme lasate de operatii”.

In urma interviului, au aparut barfe potrivit carora anxietatile actritei au de-a face cu faptul ca iubitul ei, Justin Timberlake, a parasit-o pe Cameron Diaz, care era mai mare decat el cu noua ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.