Jennifer Hudson ofera 100.000 de dolari recompensa pentru nepotul ei in varsta de 7ani care a disparut vineri din casa mamei sale dupa tragicul accident, scrie UsMagazine

Jennifer si familia ei, au lansat un apel pe blogul My Space Celebrity pentru a-l gasi pe micutul Julian.

"Va multumim pentru rugaciunile voastre si va rog sa continuati sa va rugati pentru noi sa-l aducem acasa pe Julian King. Daca cineva are vreo informatie despre el va rog sa contactati imediat autoritatile…Inca o data va multumesc ca sunteti alaturi de noi", spune un mesaj din partea familie Hudson.

Politia din Chicago il are in custodie pe principalul suspect in dubla omucidere de vineri, William Balfour, fostul sot al mamei lui Julian, Julia, sora lui Jennifer.

"Detectivii lucreaza non-stop la acest caz…dar acum cel mai important este sa gasim copilul", a declarat Monique Bond, purtatorul de cuvant al politiei din Chicago.

Alaturi de Jennifer este si candidatul democratilor in cursa pentru Casa Alba, Barack Obama care a declarat ca situatia prin care trece actrita este devastatoare.

"Inca incerc sa fac rost de numarul ei de telefon. Ea locuieste in comunitatea mea si a facut parte din echipa mea de campanie, deci trebuie sa o ajutam si sa ne rugam pentru ea si familia ei in aceste clipe dificile",
a spus Barack Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.