Multimiliardarii Robert si Ionut Negoita ofera 20.000 de euro unor paparazzi ca sa-i faca fotografii premierului, cu o asa-zisa amanta, despre care ei doar isi inchipuie ca ar putea exista!

Cel care a lansat oferta este un om de incredere al fratilor Robert si Ionut Negoita, a caror avere a fost estimata la 420.000.000 de euro! Mai precis, este vorba despre Emanuel Baran, editor coordonator la ziarul "Ring", care apartine celor doi multimiliardari. Acesta s-a intalnit cu paparazzii si le-a explicat ca Robert Negoita candideaza pe listele PSD si ca ar fi interesat sa-l discrediteze pe premier.

"Daca dau chestia asta pe piata, tu esti praf!"

Emanuel Baran a marturisit asadar paparazzilor: "Stiu ca atunci cand vor ceva, stiu sa plateasca (n.n. - despre fratii Negoita este vorba), nu ca stai, ca nu stiu ce... (...) Sunt gata sa faca multe chestii, daca nu chiar orice sa obtina materialul... pe Tariceanu... (...) Dar, stii cum e, trebuie sa ai dovada, ca altfel zice omu? (n.n. - Tariceanu) "Care e treaba, ai vreo dovada?" Atunci vii cu dovada si zici "Dom?le, daca dau chestia asta pe piata, tu esti praf!"". Concret, ziaristul de la "Ring" le-a spus paparazzilor ca l-ar interesa, de pilda, poze cu Tariceanu si vreo presupusa amanta, despre nu se stie ca ar exista si in realitate!


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.