Desi isi promoveaza ultimul film, Changeling, actrita marturiseste ca, pe viitor, s-ar putea sa onoreze mai putine oferte de roluri, sau chiar sa renunte complet la cariera. Motivul principal il constituie copiii, dezvaluie Jolie in Vanity Fair

De cand a dat nastere gemenilor, in luna iulie a acestui an, partenera lui Brad Pitt spune ca si-a schimbat radical prioritatile: „Nu mai am aceleasi ambitii ca acum 10-15 ani, copiii sunt pe primul loc acum, si astfel, voi fi probabil nevoita sa ma dedic lor intrutotul”.

Desi mai rezervata in privinta acestui subiect, Angelina a facut aluzii si cu privire la o eventuala casatorie intre ea si Brad Pitt, sacrificiul de a renunta la cariera incluzandu-l si pe tatal copiilor.

„In realitate, viata mea este o aventura acum, un haos. Eu si Brad pilotam avioane, calatorim non-stop, mergem in locuri ce se confrunta cu probleme, iar copiii nostri ne insotesc peste tot. Ma simt mult mai curajoasa acum decat pe cand eram o tanara inversunata”, a adaugat frumoasa actrita.

Revenind la mariajul cu Brad Pitt, Jolie recunoaste faptul ca este indemnata sa faca acest pas tot de copii: "De obicei, oamenii se indragostesc si totul se invarte in jurul casatoriei, copiii vin ulterior. Noi am facut totul invers. Insa, mai devreme sau mai tarziu, ei vor fi cei care ne vor ruga sa ne casatorim. Deja se uita la filme si pun intrebari de genul -De ce Shrek si Fiona sunt casatoriti si voi nu-?”

Angelina a vorbit si despre trecutul ei, realizand faptul ca stia foarte putine lucruri despre lume, in general, cand era mai tanara, si ca era total absorbita de sine. „Abia cand am iesit din carapacea in care ma ascundeam si am inceput sa am grija si de alti oameni, am descoperit-o pe adevarata Angelina", a marturisit actrita.

Desi se pare ca este pregatite sa se aseze la casa ei, Angelina a declarat ca inca este agitata, dornica sa strabata lumea si sa-i ajute pe cei napastuiti de soarta. Ea este de parere ca cei mici i-au mostenit si deprins din comportamentul ei aceste afinitati: „Ne aflam in Franta cu cateva luni in urma si m-au intrebat cand vom merge din nou cu avionul. As vrea ca ei sa se poata plimba intr-o piata in Adis Ababa, spre exemplu, si sa nu se gandeasca ca este urat si murdar, sa nu se fereasca, sa realizeze ca pur si simplu si acel loc este un alt coltisor de lume”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.