Celebrul actor american Jean Claude van Damme, care se afla inca de marti in Romania, este in plina vizita de prospectari pentru un viitor proiect cinematografic, pe care il va realiza in 2005, impreuna cu studiourile romano-americane Kentauros, reprezentate de actrita Manuela Harabor. Filmul, care nu are stabilite inca nici titlul si nici regia, il va avea ca protagonist pe van Damme, care pare sa se cuminteasca cu acest nou rol, cel al unui sofer de taxi pierdut intr-o tara complet necunoscuta. "De data asta voi lupta pentru dragoste", a declarat miercuri van Damme, cu prilejul intalnirii cu jurnalistii romani. El a spus ca un prieten din Los Angeles, producator de film, i-a laudat Romania si i-a recomandat sa o viziteze intrucat va gasi aici "oameni amabili, bine pregatiti din punct de vedere profesional si muncitori". In plus, Romania este "o tara frumoasa, cu locatii variate". "Imi place faptul ca putem face ca Romania sa arate pe pelicula ca multe alte locuri din Europa", a spus Van Damme

Vedeta de origine belgiana s-a dovedit o persoana foarte comunicativa, care a raspuns la tot soiul de intrebari, de la cele referitoare la regimul alimentar, la orele de antrenament, la viata amoroasa, pana la pasiunea sa pentru lupte, cea care l-a lansat la Hollywood. "Pentru mine, luptele sunt o arta, ca si actoria, nu un mod de a te elibera de violenta. Nu consider ca am facut pana acum vreun mare film - e foarte greu sa ai un film foarte bun in cariera, chiar daca esti vedeta. Am cateva filme in care mi-a facut placere sa joc. Pentru mine, cel mai important nu este daca am castigat sau am pierdut un meci, ci sa devin o persoana mai buna in interior", a spus actorul de 45 de ani, tata a trei copii adolescenti care practica fiecare, la randul sau, cate un sport. Vedeta s-a declarat incantata de cele cateva locuri din Romania pe care a reusit sa le vada pana acum, in special de Capitala si de Palatul Cotroceni, unde a fost marti seara, invitat personal de presedintele Ion Iliescu.

In 2005, cand va implini 45 de ani, vedeta intentioneaza sa se bata in K1. "As fi primul actor care urca in ring. Si asta la varsta de 45 de ani. Dar acum vreau sa lupt din nou pentru a-mi demonstra mie insumi ceva". Pentru a fi in forma, Van Damme se antreneaza la Los Angeles cate trei ore pe zi ("45 minute - bicicleta, 20 minute - greutati" etc) si mananca sanatos ("multe legume, paste, peste..."). A fost interesat sa afle ce fel de mancare este cea traditional romaneasca - "usoara sau grea?" - si a marturisit ca ii plac femeile puternice din punct de vedere fizic. Actorul isi va continua vizita in Romania in urmatoarele zile pentru gasirea unor locatii pentru filmarile care vor demara cel mai devreme in vara lui 2005, cand van Damme va reveni in tara noastra pentru mai multe luni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.