Despre succesele ca manechin ale frumoasei romance Valentina Pelinel s-a scris mult, atat in tara, cat si peste hotare. Cu toate acestea, celebrul fotomodel, stabilit de ani buni in America, e mai cunoscut peste granita. Povestea de dragoste pe care o traieste alaturi de deputatul PNL Cristian Boureanu a adus-o insa mai mult ca de obicei in atentia presei mondene romanesti. in ultima vreme, pe degetele modelului stralucesc cateva superbe inele de aur...

Libertatea a aflat chiar de la Valentina mai multe amanunte despre relatia ei cu tanarul politician. Valentina Pelinel e una din cele mai cunoscute romance din industria mondiala a modelingului. La 15 ani a castigat concursul Top Model Romania 1996, dupa putin timp a obtinut locul 3 la Miss Turism, iar in urmatorul an locul fruntas in SUA, la International Modeling & Talent Association. Tot in 1997 avea sa se stabileasca in SUA. A defilat pe acelasi podium cu Naomi Campbell si a ajuns sa castige peste 100.000 de dolari pe an. Printre ultimele job-uri a fost acela de a poza pentru coperta unei compilatii pe care figura si piesa "Dragostea din tei" a trupei O-Zone. Albumul a fost realizat si vandut in special in SUA. E tanara, frumoasa si bogata. Ce si-ar mai putea dori Valentina?

Poate o relatie pasionala cu un barbat care sa o iubeasca. Dupa despartirea de Victor Hugo (un important om in lumea modei), cu care a avut o relatie de peste 5 ani, Valentina (24 ani) s-a indragostit de deputatul liberal Cristian Boureanu (32 ani). Cei doi s-au cunoscut intr-un cerc de prieteni. Se intampla in luna decembrie a anului trecut, cand intre ei avea sa inceapa o poveste de dragoste. Desi geografic ii desparte un ocean, cei doi se iubesc la fel de mult ca in prima zi si fac tot posibilul sa se vada des. Cristian face naveta Romania-SUA. "A venit intr-un weekend la New York si s-a intamplat sa fiu foarte ocupata, dar am gasit totusi timp pe care sa-l petrecem impreuna! Pentru mine e mai usor. Am venit in aprilie special pentru a fi "mireasa" in colectia Zinei Dumitrescu. si uite ca am stat o luna de zile", afirma Valentina.

La prezentarea Zinei Valentina i-a aruncat buchetul de mireasa lui Cristian. Imediat s-a vorbit de logodna, ba chiar de o casatorie, dar Valentina spune ca mai e timp, ca o hartie nu face totul... "O relatie nu se bazeaza pe o hartie! Ne trebuie timp ca sa ne cunoastem si nu ne grabeste nimeni! Important e ca ne iubim! Cu fiica lui, Ioana (4 ani), ma inteleg bine... Am petrecut impreuna cu Cristi de sarbatori la Sinaia si am schiat pe rupte! Mama se mira ca am invatat sa schiez! M-a invatat insa Cristi chiar in prima noastra excursie la munte si nu imi mai e frica! Mie, care imi pazesc picioarele, din pricina meseriei!... Despre relatia cu tanarul politician, Valentina mai spune ca e incantata de stilul si gesturile acestuia. "Cristi imi face cadouri multe bijuterii frumoase care coincid cu gustul meu", ne-a declarat apreciatul model international, care de Paste a primit al treilea inel de aur de la iubitul ei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.