Daca despre Madonna s-au vehiculat multe zvonuri, inca dinainte de divort, referitoare la o legatura cu jucatorul de baseball Alex Rodriguez, noua idila a lui Guy Ritchie ne-a luat prin surpindere pe toti.

Potrivit Pop Crunch, fostul sot al cantaretei s-a implicat deja intr- o relatie cu actrita britanica Kelly Reilly, cea care joaca in Sherlock Holmez, film regizat chiar de Guy Ritchie. Pentru poze click aici

Pe 18 Octombrie, la doar trei zile dupa ce a anuntat ca divorteaza de Madonna, Us Weekly scria ca Guy si-a petrecut noaptea la hotelul Chatham unde era cazata si Reilly.

Intre timp, o sursa apropiata lui Guy Ritchie a declarat pentru Us Magazine, ca acesta a plans cand a vazut o poza cu Rocco, fiul biologic al celor doi, imbracat in tricoul echipei de baseball New York Yankees, unde evolueaza Alex Rodriguez.

Potrivit aceleiasi surse, Guy a criticat-o dur pe Madonna ca l-a lasat pe Rocco sa poarte acel tricou, mai ales ca Rodriguez este unul dintre motivele care au stat la baza divortului


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.