Spectacolul la Bucuresti a fost reprogramat pentru luna noiembrie

Concertul cintaretului american Michael Bolton, care urma sa aiba loc pe 21 mai la Sala Palatului din Bucuresti, a fost aminat pentru luna noiembrie din cauza unor probleme ce tin, potrivit organizatorilor, de "logistica turneului". "Spectacolul "Michael Bolton Vintage" va fi aminat, urmind sa aiba loc pe 9 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti. Biletele deja vindute ramin valabile. Ii multumim lui Michael Bolton si managementului sau pentru faptul ca au fost si sint alaturi de noi", precizeaza un comunicat al Memento Music, agentia organizatoare a concertului.

Primele zonuri conform carora Michael Bolton nu va mai cinta in Romania au aparut la sfirsitul lunii martie. La vremea respectiva insa, organizatorii le-au infirmat. "Michael Bolton vine cu siguranta in Romania, nu pot fi dubii. Am virat deja o parte din bani", declara Pepino Popescu, directorul agentiei Memento Music. Turneul pe care artistul urma sa-l faca in Europa se aminase deja pentru luna octombrie, tot "din cauza unor probleme organizatorice in tarile respective", singurul spectacol care ar fi urmat sa se desfasoare fiind cel din Romania. "Va cinta numai la Bucuresti. Vine special de la New York pentru acest spectacol", a precizat Popescu.

Anuntul ca Michael Bolton va concerta la Bucuresti pe 21 mai a aparut si pe site-ul oficial al artistului. Acesta trebuia sa soseasca in Romania pe 20 mai, impreuna cu cei 23 de membri ai staff-ului sau, urmind sa fie cazat in hotelul lui Bogdan Dragomir, fiul lui Mitica Dragomir. Artistul a trimis organizatorilor chiar si lista cu cerintele echipei pentru sederea in Romania, inclusiv meniurile speciale cu sandvisuri vegetariene, fructe proaspete, bere, sau bomboane M&M. De asemenea, pentru concertul de la Bucuresti, Memento Music i-a facut cintaretului o asigurare de viata de opt milioane de dolari. Potrivit unor surse apropiate organizatorilor, problemele au aparut in strinsa legatura cu sponsorii, cu care au demarat negocieri mult prea tirziu, prin urmare a fost necesara o aminare pentru reglementarea anumitor conditii.

Biletele pentru concert sint inca in vinzare

Biletele, cu preturi cuprinse intre 600.000 si 5.000.000 de lei, au fost puse in vinzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Teatrul National, Diverta (Mall, Unirii, Plaza Romania). Libraria "Mihai Eminescu", Libraria Carturesti, Carrefour Orhideea si pe Internet. Organizatorii au primit solicitari din strainatate pentru o mie de bilete, insa au spus ca vor satisface prioritar cererea de pe piata din Romania. Mare parte din agentii epuizasera deja biletele de 600.000 de lei. La centrele anuntate sau pe Internet, pretul celor mai ieftine tichete incepea de la 1.500.000 de lei. Potrivit surselor citate, nu toate acestea au ajuns la public, multe dintre ele fiind rezervate pentru invitati si presa. Ieri seara inca se mai vindeau bilete pentru concert. Diverta Mall din Vitan comercializa tichete, singurele disponibile fiind cele de 2.200.000, in sectorul G. Pentru a evita orice neintelegere, incepind de marti, Memento Music pune la dispozitia publicului un info-line, la care cei care au achizitionat bilete pot suna pentru a afla mai multe informatii.

Fanii care au cumparat deja bilete au fost dezamagiti la aflarea vestii ca Bolton si-a aminat concertul. "Colegele mi-au facut cadou de ziua mea un bilet la concert. Faceam AMR-ul", a declarat pentru "Evenimentul zilei" Mirela Dorobantu. "Sint mai mult decit dezamagita, imi vine sa pling", a adaugat ea.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.