Saracia si neputinta oamenilor in fata necazurilor sunt lucrurile care reusesc sa o deprime de fiecare data pe Gabriela Spanic. Cunoscuta actrita de telenovele a recunoscut ca uneori se intristeaza si din pricina curelor de slabire pe care trebuie sa le urmeze pentru a-si pastra silueta. "Fac parte dintre acele nefericite muritoare care trebuie sa sufere pentru a fi slabe", s-a plans venezuelana. Gabi merge frecvent la sala, iar atunci cand simte ca a luat in greutate opteaza pentru o dieta bazata pe fier.
"Se tine de luni pana sambata, iar duminica se face pauza. Este ingrozitor. Uneori simt ca voi muri de foame. Dar in ziua libera mananc tot ce-mi pofteste inima: lasagna, inghetata, hamburgeri. Macar o data pe saptamana imi ofer satisfactia de a gusta din tot ce am chef. Asa pacalesc chinul din restul zilelor", a declarat Spanic.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.