Al cincilea film din cea mai populara serie horror a ultimilor ani, "Saw", va fi lansat, vineri, in cinematografele din Statele Unite, productia urmand sa ajunga si in Romania, pe 14 noiembrie, informeaza NewsIn.
Promovat cu sloganul 'Nici n-ai idee cum se termina', "Saw 5" continua seria capcanelor diabolice, construite pentru a fi imposibil de trecut si, implicit, pentru a ucide. In absenta personajului principal, "omorat" de scenaristi in partea a treia, actiunea se concentreaza pe povestea unui detectiv care detine un secret mortal pentru cine incearca sa-l afle, noteaza International Movie Database.

Pe afisul filmului apare si Tobin Bell, protagonistul primelor patru parti, in absenta caruia, spun criticii, "Saw" ar fi fost, probabil, o serie de duzina.

Primul film din seria "Saw", lansat in anul 2004, a avut un buget de 1,2 milioane de dolari si incasari de 50 de ori mai mari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.