Miliardarul egiptean Mohamed Al-Fayed, proprietarul magazinului londonez de lux Harrods, a fost interogat miercuri in cadrul unei anchete legata de acuzatii de agresare sexuala a unei minore, a anuntat presa britanica, citata de NewsIn.

Al-Fayed s-a prezentat de bunavoie la un comisariat din vestul Londrei pentru a fi interogat in legatura cu incidentul, care s-ar fi petrecut in luna mai, potrivit presei.

Scotland Yard a confirmat doar ca un barbat a fost audiat "in cadrul unui caz de agresiune sexuala asupra unei fete cu varsta sub 16 ani intr-un magazin din centrul Londrei" in luna mai, dar a refuzat sa confirme ca este vorba despre Al-Fayed, respectand normele in vigoare. Politia nu a precizat nici daca miliardarul a fost audiat ca martor sau este vizat direct de acuzatii.

Potrivit saptamanalului Mail on Sunday, o adolescenta de 15 ani a acuzat "un membru al conducerii Harrods" ca a sarutat-o si imbratisat-o in timpul unei vizite la magazin pe care a facut-o impreuna cu mama ei.

Purtatorul de cuvant al miliardarului egiptean a confirmat pentru Reuters ca acesta a fost audiat timp de 30 de minute, dar a negat ca ar fi vinovat de agresiune sexuala. "Confirmam ca Mohamed al-Fayed a participat de bunavoie la o discutie cu politia pentru a nega categoric acuzatiile relatate pe larg de presa. Al-Fayed neaga vehement aceste acuzatii si are incredere" ca suspiciunile impotriva sa vor fi ridicate.

Omul de afaceri de origine egipteana, care este si patronul clubului de fotbal Fulham, are o relatie dificila cu autoritatile britanice, in care afirma ca nu are incredere dupa ce au refuzat sa ii acorde cetatenia britanica. Al-Fayed l-a acuzat pe printul Philip, sotul reginei, ca a ordonat serviciilor secrete sa aranjeze accidentul de masina in care au murit printesa Diana si fiul lui, Dodi, in 1997. Acuzatiile sale au fost respinse de o ancheta care a conchis anul acesta ca moartea prisei sntei a fiului miliardarului a fost un accident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.