Un tanar in varsta de 21 de ani, campion national la lupte libere, a ajuns in stare grava la Spitalul Militar Central dupa ce a fost batut cu bestialitate de un grup de bodyguarzi ai unui club din Complexul Studentesc Regie.
Incidentul s-a produs in noaptea de duminica spre luni, cand cinci luptatori, majoritatea medaliati la competitii internationale, petreceau in clubul Princess. In jurul orei 05.00, acestia au fost atacati de aproximativ 30 de bodyguarzi ai localului, inarmati cu bastoane telescopice.

Coplesiti numeric, sportivii nu au avut nicio sansa. Plini de sange, acestia s-au retras ceva mai departe de cladirea in care functioneaza clubul si l-au sunat pe Mario Marian, un coleg de la CS Steaua Bucuresti, pe care l-au rugat sa-i ajute. Abia a ajuns acesta la fata locului ca din club a aparut un puhoi de oameni inarmati cu bastoane.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.