Dupa ce a batut cluburile in lung si-n lat, dandu-se in stamba aproape de fiecare data, Moni vrea acum sa-si spele onoarea in fata sotului
Zilele acestea asistam la o spalare de imagine a Monicai Columbeanu. Aceasta s-a hotarat, in urma unei discutii aprinse cu sotul ei, sa mearga pe la diverse emisiuni tv sa combata, vezi Doamne, informatiile aparute in presa in legatura cu dezmatul sau continuu.

Si nu numai la TV. Un cotidian central a publicat, ieri, un articol despre o doamna Columbeanu care parea preocupata mai mult de rata pe care o gatea la cuptor decat de distractiile nocturne care au atras dupa sine adevarate scandaluri sexuale discutate si rediscutate in aproape toata media romaneasca de profil.
In ziarul respectiv, Moni a dezmintit zvonurile conform carora casnicia ei este pe duca, drept pentru care s-a postat in fata cuptorului de acasa, lasandu-se fotografiata ca o gospodina desavarsita.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.