Aflat anul acesta la cea de-a patra editie, Balul de Caritate Halloween, ce va avea loc pe 25 octombrie la Palatul Parlamentului, urmareste o campanie de strangere de fonduri pentru copiii din Romania, in care s-au implicat staruri de la Hollywood

Evenimentul se va desfasura sub egida initiativei nationale „Fiecare Copil In Scoala”, actiunea venind in ajutorarea copiilor defavorizati, sprijiniti de Asociatia Ovidiu Rom.

Campania de Halloween, precedenta balului, a fost deschisa ieri prin dezvelirea catorva obiecte donate de vedete, si se va desfasura la Baneasa Shopping City pana pe data de 2 noiembrie, unde sunt expuse sapte dintre piesele ce vor fi scoase la licitatie in cadrul Balului de Caritate.

Cunoscuta pentru sustinerea actelor caritabile in Romania, Leslie Hawke, mama celebrului actor Ethan Hawke si presedinte al asociatiei, implica starurile de la Hollywood in sprijinirea inititivelor ONG-ului pe care il conduce.

Astfel, mai multe vedete au pus la bataie obiecte personale, care vor fi licitate in scop caritabil. Printre acestea, colierul Damiani, in valoare comerciala de 17.980 de dolari, donat de actrita Gwyneth Paltrow. Colierul are un pandativ in forma de cruce, ale carui diamante sunt montate in aur alb si roz.

Demi Moore a donat o geanta din piele lacuita, marca Versce Hit, pe care actrita a primit-o cadou de la creatoarea Donatella Versace. Valoarea accesoriului este de 4000 de dolari.

Printre alte piese ce pot fi admirate in premiera la Baneasa Shopping City se numara: „Voronet”-Cela Neamtu, tapiserie in rama aurie, reproducere a unui fragment de pictura murala de la Manastirea Voronet, in valoare de 3 mii de euro; Rochie Stephen Pelger din matase shantug natural de culoare alba, in valoare de doua mii de euro.

„Sub sloganul –Tara, tara, vrem eroi!-, Balul de Caritate de Halloween din acest an isi propune sa celebreze eroii, oameni care prin viziune, curaj, munca, talent, gratie si creativitate au intrat in istorie si in sufletele noastre ca modele de viata si surse de inspiratie”,
a declarat Leslie Hawke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.