Ea a recunoscut, ca are o relatie apropiata cu Tudor Vasile si ca, in ultima perioada, s-au intalnit extrem de des Andreea Raicu este, din nou, cu Tudor Vasile, mai vechiul ei iubit!

Potrivit vedetei, deocamdata nu este vorba despre retrairea unei povesti de dragoste, ci doar despre o prietenie sincera!

Zilele trecute, mai exact, duminica, 19 octombrie, ora 12.33, paparazzii nostri au fotografiat-o pe Andreea iesind dintr-un bloc din zona Unirii, acolo unde locuieste Tudor Vasile, fiul fostului premier al Romaniei Radu Vasile. Acesta a fost iubitul Andreei inainte ca ea sa se cupleze cu Tudor Chirila. Acum, dupa despartirea de artist, vedeta pare sa fi reluat relatia cu celalalt Tudor.

Paparazzii i-au surprins intr-una dintre seri in timp ce luau masa la Hilton. De acolo au plecat catre apartamentul lui Tudor Vasile, iar Andreea a innoptat la el.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.