Intocmai ca niste copii de-o schioapa care se lauda in fata blocului cu jucariile abia primite, vedetele tin neaparat sa ne informeze cu privire la cele mai proaspete cuceriri amoroase si ne prezinta zeci de fotografii pe diverse site-uri
Oana Roman, Raluca Sandu, Mirco Maschio si multi altii posteaza pe internet poze din cluburi sau din vacante cu partenerii de-o zi sau de doua si de fiecare data ii prezinta drept „iubirea vietii lor”.

„Al meu e mai frumos!”, „A mea e mai blonda si mai siliconata!”, „Ba al meu este cel mai tare!”. Asta par sa-si spuna cei care sunt numiti „vedete” in tara noastra si care reprezinta pentru unii etalon de frumusete, corectitudine si implinire. Pentru a iesi mai mult in evidenta si a fi intelesi mai bine de catre fani, politicienii, cantaretii, actorii sau diversi pierde-vara isi fac bloguri, jurnale online si conturi in comunitati virtuale, unde au liste ce cuprind mii de prieteni si sute de fotografii. Printre cei care isi pun viata pe tava in fata oricui doreste sa o serveasca se numara Oana, mezina lui Petre Roman, care se prezinta in nu mai putin de 200 de fotografii celor 1.700 de prieteni.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.