Incercand sa faca show la gala premiilor MTV, interpreta hitului "I kissed a girl" a adus pe scena un tort imens. Dupa ce l-a gustat, Katy a plonjat direct in el dupa care a inceput sa arunce cu bucati de tort in colegii de pe scena. Cantareata a alunecat insa pe glazura intinsa pe toata scena. In ciuda incercarilor repetate de a se ridica, Katy nu a reusit si aproape ca s-a tarat pana in culise.

Cu toate acestea, Katy a fost desemnata de MTV gazda oficiala a evenimentului MTV Europe Music Awards 2008. Astfel, pe 6 noiembrie, la Liverpool, intregul show va fi gazduit de tanara artista de doar 23 de ani, care va prezenta pentru prima oara o ceremonie de asemenea amploare!

Pe langa invitatia de a fi gazda Europe Music Awards 2008, tanara din California a fost nominalizata la Best New Act si Most Addictive track, iar trupa ei de fete va urca alaturi de ea pe scena MTV, devenind "trupa oficiala a Premiilor MTV".

"Am fost extrem de incantata cand am aflat ca sunt nominalizata la 2 categorii, iar cand mi s-a propus sa fiu si gazda MTV Europe Music Awards 2008 m-am emotionat de tot!", a povestit Katy Perry. "Sa prezint Europe Music Awards dupa vedete precum Christina Aguilera, Tom Jones, P. Diddy sau Snoop Dogg este o mare onoare pentru mine. Sper doar sa nu fiu atat de emotionata incat sa imi vars cocktail-ul!"”, a adaugat glumind Katy.