Indiferent ca sunt cantareti, actori, sportivi sau scriitori, oamenii celebri pe care ii cunoastem cu totii au cu totul alt nume in buletin decat cel pe care il stim.
S-a procedat astfel pentru ca numele originale fie nu aveau rezonanta, fie erau prea lungi sau prea greu de pronuntat. Credeti ca Marilyn Monroe ar fi avut acelasi succes daca toata lumea o stia drept Norma Jean Mortenson? Desigur, putem sustine ca numele conteaza mai putin si prioritar este talentul omului respectiv, dar in showbiz lucrurile nu stau nici pe departe asa. Numele din buletin trebuia inlocuit cu unul de scena, care sa atraga toate masele, indiferent de conditia lor sociala.

Am facut o serie de sapaturi si am descoperit numele real al multor vedete de pe intreg globul. Exercitiul a fost unul cat se poate de interesant si, pe alocuri, chiar comic. A propos, Jean-Claude Van Damme este Jean-Claude Camille Francois Van Varenberg. Sa va fie clar..

Pentru a afla numele reale ale cantaretilor, scriitorilor, actorilor favoriti, click aici.


Despre autor:

Yuppy

Citeste articolul integral in Yuppy

Sursa: Yuppy


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.