Cantareata americana Madonna a fost invitata sa faca parte din juriul Festivalului de la Cannes, dar a refuzat pentru ca nu a vrut sa piarda reuniunile sectei Kabbalah de la Londra, transmite Mediafax. Potrivit Daily Mail, directorul artistic al festivalului de film, Thierry Fremaux, a declarat: "I-am propus sa faca parte din juriu, dar a refuzat din motive legate de religie. Regretam acest lucru, deoarece cunostintele ei sunt valoroase".

"Ar fi trebuit sa se intoarca la Londra in fiecare sambata sau vineri, ceea ce inseamna ca timp de doua zile nu putea fi aici sa lucreze", a adaugat acesta. Potrivit unor surse, cantareata ar fi trebuit sa prezinte la festival un documentar despre ultimul ei turneu, dar acesta nu a fost finalizat la timp. "Madonna ia filmul foarte in serios, nu il trateaza superficial. Am vazut trei ore din documentar (...) dar nu era terminat", a mai spus Fremaux. Madonna s-a convertit la Kabbalah in urma cu aproape opt ani si merge la reuniuni saptamanale la Londra.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.