Bruneta a fost surprinsa de paparazii din nou in compania fostului ei iubit, DJ Pagal, desi cei doi si-au incheiat conturile amoroase in termeni nu tocmai prietenesti. Resentimentele se citesc de altfel in reactiile ei, vedeta aratandu-i mai mult spatele fostului partener si neadresandu-i nici macar o privire
De altfel, nici acum ranile sufletesti nu par complet vindecate, judecand dupa comportamentul Cosminei, care a mers mereu inaintea lui Pagal si a evitat sa il priveasca. De conversatie nici nu s-a pus problema, vedeta nesocializand deloc cu fostul iubit. Oricat ar parea de ciudat, Cosmina si Pagal erau impreuna pentru ca amandoi fusesera invitati la o nunta, organizata mai aparte in mijlocul saptamanii. "Am fost la nunta lui DJ Optik de la Radio 21. Suntem prieteni amandoi cu el si normal ca ne-am dus, doar nu era sa refuzam invitatia doar pentru ca ne-am despartit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.